december 6, 2015

Touchdown Julius

Na een paar interessante dagen in de wondere wereld van de verloskunde, keken we op vrijdag 15 december in de ogen van een prachtig jongetje: Julius Sebastiaan. Met enorme snelheid maakte hij zijn touchdown. Na een half uurtje zwoegen lanceerde hij zichzelf om 14:55 uur en riep Bas uit: Het is een Julius!

Voor de specs-liefhebber kunnen we melden dat Julius tienen scoorde op het Apgarfront en met zijn tien dagen te vroeg toch al een 3525 gram bij elkaar had gesprokkeld (waarschijnlijk dankzij de marsepein- en pepernotenzucht van mama Ine de laatste weken). Zo jong nog en nu al het beste jongetje uit de klas. Op onze vraag hoe lang ie was, werd uitgelegd dat dat niet meer gemeten wordt. Als je iets harder aan zijn beentje trekt, is hij al 3 cm langer, was het nuchtere commentaar. Maar de halve meter haalt ie wel.

We zijn stapelverliefd op hem. Hij gedraagt zich als een voorbeeldig kind: eet, slaapt, poept in alle kleuren, huilt en lacht (nee, dat zijn bij Julius geen stuiptrekkingen, dat zijn échte lachjes) en als kersverse ouders en grote zus vind je alles even geweldig. Laura mocht op maandag lekker een dagje spijbelen van school bij wijze van grotezussenschapsverlof. Heel wat beter dan spelling! vond ze. Op dinsdag heeft ze in haar klas beschuit met blauwe muisjes getrakteerd en had trots een foto van haar kleine broertje mee.

Nu Julius nog een kerstmuts op en wij kunnen heerlijk met zijn viertjes onder de kerstboom \'er is een kindeke geboren op aard\' zingen.
Wij zitten dus voorlopig nog wel even op onze blauwe wolk.
Bekijk alle foto's

Reacties 11 tot 16 van 38 , Volgende 5 ... Vorige 5

Louis en Marjolein

zegt

Lieve Bas, Ine en Laura!! Wat een wolk van een kind..Heel leuk om de foto's te kunnen bekijken, hij ziet er zo zoet uit. We hadden graag willen zeggen dat we volgende week op kraambezoek komen..Maar dat laat nog even op zich wachten. Natuurlijk houden we jullie nieuwe site nauwgezet in de gaten. We weten zeker dat jullie het nieuwe jaar zo saampjes goed begonnen zijn. Geniet!!! Liefs, Louis en Marjolein

01-01-07

nan en maatje

zegt

Wat een wonderschoon kind.Ik wil hem gauw in het echt zien.Gefeliciteerd van maatje.

31-12-06

Ruben en Erica

zegt

Hallo Bas, Ine, Laura en jullie 2e wonder Julius, Wat een prachtig kereltje is het toch! Van harte gefeliciteerd met jullie wondertje. Mama als Julius zien er goed uit. Geniet van jullie saampjes en een gezond en gelukkig 2007 toegewenst!! Groeten vanuit Casteren Ruben- Erica Niels- Evi & Kim

29-12-06

M'leen

zegt

Joepie! Het is een kindje! Julius is echt vet cool en wordt zeker de populairste van de klas. En anders zorg ik daar wel voor... ;-)

27-12-06

Steve & Kae

zegt

Congratulations to all of you!! Very happy to see you immediately wrapped him in orange. Won't be long before he's borrowing your car to take his buddies down to Queens Day. Best of luck and we hope you get some sleep at some point.

27-12-06
Reacties 11 tot 16 van 38 , Volgende 5 ... Vorige 5