december 6, 2015

Touchdown Julius

Na een paar interessante dagen in de wondere wereld van de verloskunde, keken we op vrijdag 15 december in de ogen van een prachtig jongetje: Julius Sebastiaan. Met enorme snelheid maakte hij zijn touchdown. Na een half uurtje zwoegen lanceerde hij zichzelf om 14:55 uur en riep Bas uit: Het is een Julius!

Voor de specs-liefhebber kunnen we melden dat Julius tienen scoorde op het Apgarfront en met zijn tien dagen te vroeg toch al een 3525 gram bij elkaar had gesprokkeld (waarschijnlijk dankzij de marsepein- en pepernotenzucht van mama Ine de laatste weken). Zo jong nog en nu al het beste jongetje uit de klas. Op onze vraag hoe lang ie was, werd uitgelegd dat dat niet meer gemeten wordt. Als je iets harder aan zijn beentje trekt, is hij al 3 cm langer, was het nuchtere commentaar. Maar de halve meter haalt ie wel.

We zijn stapelverliefd op hem. Hij gedraagt zich als een voorbeeldig kind: eet, slaapt, poept in alle kleuren, huilt en lacht (nee, dat zijn bij Julius geen stuiptrekkingen, dat zijn échte lachjes) en als kersverse ouders en grote zus vind je alles even geweldig. Laura mocht op maandag lekker een dagje spijbelen van school bij wijze van grotezussenschapsverlof. Heel wat beter dan spelling! vond ze. Op dinsdag heeft ze in haar klas beschuit met blauwe muisjes getrakteerd en had trots een foto van haar kleine broertje mee.

Nu Julius nog een kerstmuts op en wij kunnen heerlijk met zijn viertjes onder de kerstboom \'er is een kindeke geboren op aard\' zingen.
Wij zitten dus voorlopig nog wel even op onze blauwe wolk.
Bekijk alle foto's

april 24, 2018

(type de code die hieronder staat).


Reacties 1 tot 6 van 210 , Volgende 5

Buy Runescape Gold

zegt

be cool! Buy Runescape Gold http://news.scoopasia.com/index.php/news/buy_cheap_runescape_gold_in_runescapegold2007

21-05-15

Buy Runescape Gold

zegt

If he shows up, we stick with him. Buy Runescape Gold http://rsgoldstore.microblr.com/post/34931/RunescapeGold2007_Sells_Cheap_RS_Gold_

20-05-15

Runescape Gold

zegt

Im very pleased with your work. Runescape Gold https://www.apsense.com/article/yourarticles

20-05-15

?????? ???`??`????`

zegt

??? ?????? ???????ĺ? ??I?r?g?? ?????? ???`??`????`?? ?????? ????? ?????? ????????

07-05-15

Nike Air Max 1 Pas Cher Leopard

zegt

nike air max femme pas cher Outlet Store ! Garantit la qualit?? de tous les produits

09-02-15
Reacties 1 tot 6 van 210 , Volgende 5