juli 8, 2015

Het is een meisje

Na wat vertraging en lichte turbulentie werd het dan toch geboren op vrijdagochtend rond half drie. Het was even onduidelijk wat het nou was (een baby, dat wel); maar een jongen of een meisje. Een jongen mocht Ine een naam geven, een meisje Bas. Het was een meisje. Bas won en dus werd het de japanse naam Mariko Frederieke (klemtoon op de ma). Met zoŽn 3880 gram niet de kleinste, maar daarom niet minder schattig en verfrommeld.

Julius merkte pas de volgende ochtend dat er een nieuwkomer was. Na wat milde verbazing constateerde hij dat er geen wielen onder zaten, dus ging hij snel weer met zijn autootjes spelen. Laura was ondertussen op vakantie en moest de primeur bekopen met een wake-up call midden in de nacht om als eerste te horen van haar nieuwe zusje.
Bekijk alle foto's

Reacties 6 tot 11 van 130 , Volgende 5 ... Vorige 5

?????? ???

zegt

?????? ??? ???? ???? ?????? ????? ?????? ????? ?????? ???`??`????`??

07-05-15

?????? ???

zegt

?S?? ?????? ????`?? ???? ?????? ????? ?????? ????? ?????? ?????

07-05-15

Cheap Oakley Sunglasses

zegt

I like what you guys are up too. This type of clever work and reporting! Keep up the good works guys I\'ve you guys to our blogroll.

18-04-15

Cheap Michael Kors

zegt

?Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Everyone laughed.Well, on the whole fast enough to laugh up, wash up, will be going to school, ah! Tong brother in worse fifteen minutes of class time to remind... Cheap Michael Kors

21-03-15
Reacties 6 tot 11 van 130 , Volgende 5 ... Vorige 5