Bas en Ine's Wereldreis

We zijn 6006 dagen terug
Translate in Dinglish
Home
Wereldreis
Wie zijn Bas en Ine?
Onze route...
Verhalen
 • Sinterklaas 2006
 • Bas en Ine's Chinese New Year Party
 • Shanghai Surprise - een terugblik

  Meer verhalen...
  Foto's
 • Sinterklaas 2006
 • Chinees Nieuwjaar
 • De Chinese Muur

  Meer foto's...
  Gastenboek

  Schrijf in het gastenboek...
  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  Abonneer je...

  Bye bye Borrel - 15/08/2004

  Nederland
  Tijd voor een Bye Bye borrel met familie en vrienden! Zondagmiddag tegen drie uur installeerden we ons in het Flevopark op een kleed. Het was prachtig weer. We markeerden onze "feestelijke achtertuin" met ballonnen en slingers. Het werd al snel erg gezellig en lekker rommelig. De kids speelden in de speeltuin en de wijn vloeide rijkelijk. Rond vijf uur kwam de eerste grote wolk aangedreven.

  Mensen begonnen al voorzichtig te informeren wat noodplan B eigenlijk inhield. Daar hadden wij zelf ook niet goed over nagedacht. De zon verdween en de lucht werd steeds grijzer. Om zes uur bakte de regen uit de lucht. Veel mensen vonden het toen wel weer eens tijd om op te stappen. In de stromende regen is afscheid nemen opeens een stuk minder emotioneel. De echte die hards sleepten kleden, eten en drinken onder een hele grote boom en werden daar onder het schuilen eigenlijk ook nog heel erg nat.

  Het was tijd voor wat aktie toen de stromende regen overging in miezer. De bal werd er bij gehaald. We maakten een net van onze vlaggetjesslingers en begonnen we een fanatiek volleybaltoernooi. Weinig noemenswaardige sportieve hoogstandjes, maar lachen was het zeker. Rond negen uur gingen we naar huis, heel blij met dit leuke feestje.