Bas en Ine's Wereldreis

We zijn 6827 dagen terug
Translate in Dinglish
Home
Wereldreis
Wie zijn Bas en Ine?
Onze route...
Verhalen
  • Sinterklaas 2006
  • Bas en Ine's Chinese New Year Party
  • Shanghai Surprise - een terugblik

    Meer verhalen...
    Foto's
  • Sinterklaas 2006
  • Chinees Nieuwjaar
  • De Chinese Muur

    Meer foto's...
    Gastenboek

    Schrijf in het gastenboek...
    Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

    Abonneer je...

    Wie zijn Bas en Ine? - 01/08/2004

    Nederland
    Bas (34) en Ine (30) wonen sinds drie jaar samen in de Watergraafsmeer in Amsterdam. Ine houdt van theater, zingen, dansen en lezen. Bas houdt van uitgaan, dansen, snowboarden, gadgets en spelletjes. Kolonisten van Catan en het bezoeken van festivals doen we ook graag.

    Onze gezamenlijke passie is reizen. We hebben eerder met de rugzak door Sri Lanka, Thailand en Costa Rica getrokken en tijdens die vakanties groeide de wens om een langere tijd te gaan reizen. Een jaar lang andere culturen opsnuiven, mensen ontmoeten, vulkanen beklimmen, uit een tas leven, logeren in budgethostels en tentjes.... kortom: het grote avontuur!

    Bas heeft een lieve dochter van 8 jaar, Laura, die zowel in Lelystad als in Amsterdam woont. Laura reist tijdens een aantal schoolvakanties met ons mee, onder andere naar Goa en Mexico. Dat lijkt ons geweldig.

    Als we niet op reis zijn, werken we allebei bij IBM, Ine als marketing manager en Bas als IT architect. IBM heeft ons allebei een sabatical van een jaar verleend. Tot 1 september 2005 mogen we vrij buiten spelen.

    Wil je ons een mailtje sturen? Leuk!
    Dat kan via ine@bas-en-ine.nl en bas@bas-en-ine.nl