Bas en Ine's Wereldreis

We zijn 6006 dagen terug
Translate in Dinglish
Home
Wereldreis
Wie zijn Bas en Ine?
Onze route...
Verhalen
 • Sinterklaas 2006
 • Bas en Ine's Chinese New Year Party
 • Shanghai Surprise - een terugblik

  Meer verhalen...
  Foto's
 • Sinterklaas 2006
 • Chinees Nieuwjaar
 • De Chinese Muur

  Meer foto's...
  Gastenboek

  Schrijf in het gastenboek...
  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  Abonneer je...

  Het begin van de wereldreis - 01/09/2004

  Nederland
  Het vooruitzicht van een jaar vakantie stemt ons heel vrolijk als we inchecken aan de balie van Cathay Pacific. Vertraging! We krijgen te horen dat de radar van het vliegtuig stuk is en dat een nieuwe moet worden ingevlogen. De vertraging zal er voor zorgen dat we onze aansluiting in Hong Kong, Denpasar, missen. Ze bieden ons de mogelijkheid een extra dagje te verblijven in Hong Kong, volledig verzorgd met hotel en eten. Dat is leuk! Meteen de eerste dag al een gratis overnachting!

  Blij stappen we in het vliegtuig. Cathay is een prima vliegmaatschappij; je hebt een eigen schermpje met veel leuke films (vooral Supersize Me, zorgt ervoor dat we nu met een grote boog om de McDonalds heenlopen. Wij eten nooit meer een kipnugget na het zien van dat walgelijke filmpje), lekker eten en drinken en aardige mensen. Na elf uur vliegen komen we 's ochtends in Hong Kong aan. Het Regal Airport Hotel blijkt een mooi hotel, met veel marmer en een perfecte kamer met een lekker groot bed. We hebben absoluut waar voor onze kamer, want we slapen alleen maar, zo moe zijn we.

  's Avonds gaan we, gewapend met onze diner vouchers, naar het buffet restaurant. Zoals het echte Nederlanders betaamt, laden we ons bord drie keer vol, tot we niet meer kunnen. Ook de meest vreemdsoortige combinaties, bami, sushi, zeefruitsalade, toetjes. 's Ochtends checken we uit en kijken nog wat rond op Hong Kong airport. Bas natuurlijk enorm kwijlen bij alle electronica winkels, maar de prijzen vallen toch wel een beetje tegen. Zo goedkoop is het niet. Nog vijf uur vliegen en dan.... landen we eindelijk op Bali.