Bas en Ine's Wereldreis

We zijn 6208 dagen terug
Translate in Dinglish
Home
Wereldreis
Wie zijn Bas en Ine?
Onze route...
Verhalen
 • Sinterklaas 2006
 • Bas en Ine's Chinese New Year Party
 • Shanghai Surprise - een terugblik

  Meer verhalen...
  Foto's
 • Sinterklaas 2006
 • Chinees Nieuwjaar
 • De Chinese Muur

  Meer foto's...
  Gastenboek

  Schrijf in het gastenboek...
  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  Abonneer je...

  Laura vertelt - 30/12/2004

  Goa
  We hebben heel lang in het vliegtuig gezeten en we hadden ook een beetje vertraging. Er waren heel veel mensen op het vliegveld die ons geholpen hebben met de rolstoel. Ik heb namelijk mijn bovenbeen gebroken. In Bombay hebben wel vier mensen mij in het vliegtuig getild, het leek wel of ik de koningin was. Het was wel een beetje eng.

  Toen we aankwamen zagen we een bananenboom, die bananen zagen er heel lekker uit. Ook een kokosnotenboom zag ik. Er zijn hier heel veel honden, allemaal zwervers. Gisteren tijdens het eten zag ik een hond die zag er heel lief uit, maar ik mag ze niet aaien van papa en Ine, want ze zijn wel een beetje vies. Alle mevrouwen dragen hier prachtige kleren. Ine en ik willen ook zulke mooie kleren. Dan kan ik met carnaval als een Indiase mevrouw verkleed. Lijkt me heel leuk.

  Ons huisje is prachtig, het lijkt wel een heel luxe hotel. Er zijn wel een paar trapjes, dus dan moet ik uit de rolstoel en met de krukken de trap op. Iedereen is heel aardig hier. Er is hier een heel mooi zwembad. Omdat ik geen gips heb, maar pennen in mijn been kan ik gewoon in het water. Het is wel een beetje ingewikkeld om in het water te komen, maar ik kan in de reddingsband hangen en dan slepen papa en Ine me door het water. Soms zegt mijn been Knak en dan doet het even heel zeer.

  We hebben nog een liedje bedacht, dat zingen we de hele tijd:
  Rollen rollen rollen, in een rolstoel
  en als je dan niet rollen kan
  zijn krukken ook heel cool

  We doen hier heel veel spelletjes, zoals vier op een rij, kwartetten en steen-papier-schaar. Vanmiddag gaan we lekker naar het strand. Joepie. Dan wordt mijn gebroken been lekker bruin.

  liefs van Laura
  en ook van papa en Ine