Bas en Ine's Wereldreis

We zijn 6208 dagen terug
Translate in Dinglish
Home
Wereldreis
Wie zijn Bas en Ine?
Onze route...
Verhalen
 • Sinterklaas 2006
 • Bas en Ine's Chinese New Year Party
 • Shanghai Surprise - een terugblik

  Meer verhalen...
  Foto's
 • Sinterklaas 2006
 • Chinees Nieuwjaar
 • De Chinese Muur

  Meer foto's...
  Gastenboek

  Schrijf in het gastenboek...
  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  Abonneer je...

  Rolstoeldansen en dolfijnen - 04/01/2005

  Goa
  Al rolstoeldansend swingen we het nieuwe jaar in. De volgende dag varen we de zee op om dolfijnen te zoeken. We zien er wel vijfentwintig! Ik kan ook al best goed zwemmen, met mijn been. Mijn Engelse vriendinnetje Isabelle en ik spelen elke middag in het zwembad. En 's avonds win ik van papa en Ine met 'toepen'! En hebben jullie mijn tatoeage al gezien?

  Rolstoeldansen
  Met Oud en Nieuw gingen we naar het strand. Papa heeft me helemaal naar het strand gedragen en Ine rende er achteraan met de rolstoel, de krukken en de speelgoedtas. En Puppie, mijn knuffelhondje. Naast ons was een disco, maar wij konden natuurlijk niet op de dansvloer, want ik heb een gebroken been. Toen gingen we rolstoeldansen en dat was heel grappig. We zaten alledrie heel hard te swingen op de disco muziek.

  Het vuurwerk begon al om 10 voor 12. Dat was wel een beetje te vroeg. Het was een prachtig spektakel. Al het vuurwerk werd boven de zee afgestoken. Er kwamen heel veel vuurwerkstukken in de zee terecht. Er waren ook veel honden, die moesten heel hard blaffen door al dat vuurwerk. Het was heel leuk.

  Dolfijnen
  We zijn met de boot de zee op gegaan om dolfijnen te zoeken. We zagen er wel vijfentwintig. Ik zag er ook twee over elkaar heen springen. Heel mooi. Papa en Ine kregen aan het eind wel een beetje ruzie met de kapitein van de boot, want die wou opeens wel 1000 roepie hebben. En dat was niet afgesproken. En we gingen na een half uur al terug, maar eigenlijk mochten we een uur. Gelukkig wonnen papa en Ine. Hoi hoi hoi. Sinds vanmorgen heb ik een tattoeage. Raad eens wat ik op mijn bovenarm heb? Goed zo, twee dolfijntjes! Het ziet er heel mooi uit en het blijft wel een maand op mijn arm.

  Vakantie
  Het gaat heel erg goed met mijn been. Ik kan al kikkerzwemmen en watertrappelen in het zwembad. Ik heb ook een Engels vriendinnetje, Isabel, en daar speel ik heel veel vier-op-een-rij mee en we gaan ook vaak samen in het zwembad. Mijn Engels gaat best heel goed. Papa en Ine hebben me het kaartspel 'toepen' geleerd. Ik heb al zeven potjes gewonnen. Papa en Ine verliezen steeds. Ine heeft ook nog meegedaan aan de karaoke avond in het hotel. Ze heeft wel drie liedjes gezongen en kreeg veel applaus. Heel toevallig is Jeroen, een vriend van papa en Ine ook op vakantie in Goa. Dat is heel gezellig. Jeroen is hier met Joost en Wendy en papa is met ze uitgeweest. Toen mocht ik heel lang opblijven van Ine. Net werd papa trouwens nog gefilmd. Hij komt hier nu dus op tv!!!! Papa is beroemd.