Bas en Ine's Wereldreis

We zijn 6006 dagen terug
Translate in Dinglish
Home
Wereldreis
Wie zijn Bas en Ine?
Onze route...
Verhalen
 • Sinterklaas 2006
 • Bas en Ine's Chinese New Year Party
 • Shanghai Surprise - een terugblik

  Meer verhalen...
  Foto's
 • Sinterklaas 2006
 • Chinees Nieuwjaar
 • De Chinese Muur

  Meer foto's...
  Gastenboek

  Schrijf in het gastenboek...
  Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?

  Abonneer je...

  De laatste voorbereidingen... - 25/08/2004

  Nederland
  "De wereld aan je voeten" schrijft iemand ons en zo voelt het ook. We hoeven nog maar een klein stapje te zetten en we staan in de wijde wereld. Over precies een week zitten we in het vliegtuig richting Indonesie, onze eerste bestemming. En er moet nog zo veel gebeuren. Gloep! Je bent bijna twee jaar bezig met het plannen, bedenken en uitstippelen van je reis en dan komt het natuurlijk toch aan op de laatste week.

  Even nog je bloed laten testen op bloedgroep, nog even al die kleine klusjes in huis die je nooit deed, maar nu wel voor de huurder. Kunnen we jullie toch nog even zien voordat jullie gaan? Tuurlijk, gezellig! En welke kleren neem je eigenlijk mee?

  Ons huis wordt ook steeds leger. De planten staan al op hun logeeradres bij onze vrienden met groene vingers. Alle persoonlijke zaken verdwijnen in dozen. De keuken is nog nooit zo netjes geweest.

  Morgen is onze laatste werkdag. Dat is ook een heel raar gevoel. De inbox is al bijna leeg, de overdrachtsgesprekken zijn bijna afgerond. Dan een jaar vakantie. Dat is lang. Heerlijk!

  We zijn zo benieuwd wat dit jaar ons gaat brengen!